Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tavsiyenize ihtiyacım var karasızım
M
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.V4Z107iLTIU
http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-xx147d-pmu401262
http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

3 laptop arasında kaldım ama bir türlü karar veremiyorum 3 bin bandını geçemem bu 3 notebook arasından sizce hangisini seçmeliyim önerebileceğiniz laptop varsa tavsiyelere açığım birde monster ve msı da ekran kartı upgrade edebilme imkanım varmı onu merak ediyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
9 yıl
Yüzbaşı

ASUS'u eledim, 4 GB RAM yeterli değil diğerlerine kıyasla. Ayrıca ekran çözünürlüğü 1366*768 imiş yeterli gelmedi bana.

Öte yandan Abra 2x2GB GTX 950M ile MSI'nin önüne geçiyor. Ayrıca SSD de mevcut Abra'da 250 GB. Ek olarak MSI i5 6300hq iken Abra i7 6700hq işlemciye sahip. Yani Abra'yı önde görüyorum. Monster kullanmadım ama kağıt üzerinde diğer 2'sinden daha iyi geldi bana. Seçim senin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.