Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taşıt Kredisini Almadan Önce Ne Yapmalı
S
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Taşıt Kredisini Almadan Önce Ne Yapılmalı
En uygun faizli taşıt kredisini bulabilmek için ilk önce alınacak aracın genel durumu göz önünde bulundurulmalıdır. İkinci el mi yoksa sıfır bir araç mı alınacak, hangi amaç için kullanılacak, bunlara karar verildikten sonra banka araştırmalarına geçilmelidir. Son yıllarda ülkeler otomotiv sektöründe büyük ilerlemeler kaydettiler. Böylece bu alana olan ilgi, yoğunluk diğer sektörlere göre daha fazla arttı. Bankalarda bu duruma göre kendilerini ön plana çekmek için değişik stratejiler geliştirmeye başladılar. Bankaların bu stratejilerini taşıt almak isteyen insanlar iyi algılamalı ve kendilerine en uygun olan krediyi veren bankalardan taşıt kredisini çekmeleri gerekmektedir.
Hangi Banka Ne Kadar Faiz İle Kredi Verir
Hangi türde taşıt alınacağı belirlendikten sonra bankaların vade uzunluklarına, aylık düşen ödeme ücretine, çekilen krediye yüklenen faiz oranına bakılmalıdır.
Taşıt Kredisi Faiz Oranları nı incelemek için
Taşıt Kredisi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken ŞartlarTaşıt Kredisi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Şartlar
Taşıt kredisi alırken bazı şartlar bulunmaktadır. Yukarıdaki tabloda 24 ay vade üzerinden hesaplanan fiyatlar bulunmaktadır. Taşıt kredileri en fazla 48 ay vadeli anlaşmalar yapılarak alınabilmektedir. Vade süresini bankayla anlaştıktan sonra alacağınız arabayı, krediyi aldığınız bankaya ipotek ettirmek gerekmektedir. Bu şartlar ve bankaların kendine özel şartları göz önünde bulundurularak avantajlı kredi çekimi ödeme sıkıntısı yaşatmadan rahat bir alışveriş imkanı sağlayacaktır.

Kaynak:Taşıt Kredisi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Şartlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.