Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taşınıyorum - Türk Telekom'dan SoL'e Geçmek
S
geçen ay (611 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, şu an oturduğum evde hem TT hem de SoL ün fiber altyapısı mevcut. TT ile devam ediyorum çünkü gerçek ip4 veriyorlar.

Yeni taşınacağım evde sadece SoL altyapısı var ve açıkcası çekincem çok. Daha önce CGNat deneyimi yaşamıştım ve evde sosyal medya akışlarında inanılmaz yavaşlama / videolar yüklenmeme problemleri vardı. Şu an aynı problemler devam ediyor mu? Bunları aşmak için herhangi bir yol var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
geçen ay (2626 mesaj)
Yarbay

Ferrariden inip eşeğe binmiş gibi olacaksın. Tttnetin vdsli bile solün fiberinden daha iyi inan ki. Yurtdışı çıkışı gecikmesini aşmanın tek yolu ücretli vpn kullanmak. Bu sefer de yurtiçi pingi artıyor. 1000mbit fiber mi 35mbit vdsl mi deseler tercihim vdsl olurdu o kadar net söylüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.