Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1772
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tarihi geçmiş ultimate prostar
P
10 yıl (1517 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar 2 sene önce falan almıştım. Az kullandım sakatlandık falan derken uzun bir süre yattı bir kenarda. SKT:09/16
Şimdi tekrar başladım spora 2 aydır ağırlık çalışıyorum. Sizce tekrar kullansam sıkıntı olur mu?
Tadı gayet şekerli hoş bir tadı var. Ama boşa içmekte istemiyorum işe yaramazsa bir mantığı yok sonuçta.
Konu hakkında bilgisi olan dostlar var mıdır? 2 ay geçmiş ama 2 sene önce falan ağzı açıldı. Lakin kapattım bazanın altına attım o şekilde durdu. Güneş görmedi. 1-2 porsiyon kullandım tadında sıkıntı yok gibi şekerli hoş bir tadı var ama sanki biraz fazla düz olmuş gibi birşeyler eksik gibi ama psikolojikte olabilir :)çokta emin değilim boşu boşuna çöpe atmak istemiyorum kullanılmaz durumdaysa yapacak birşey yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
10 yıl (12770 mesaj)
Yarbay

supplementin sktsi geçtikden 3-4 ay sonra kullanılabilir de, tarihi geçmeden bozulabilir de.

Sen ağzını açmışsın fakat iyi saklamışsın.

Dostum zaten boşa kullanma diye bir olay olamaz, antremandan sonra protein tozu içince bir fark görüyor musun vücutda. %10 etkisi bunalrın. Ben bunu çok geç anladım, çok para vermeye gerek yok supplemente



Y
10 yıl (3301 mesaj)
Yüzbaşı

İyi sakladım diyorsun büyük ihtimal birşey olmaz.En fazla mideyi bozarsın(:D).Mideyi bozmadıysa devam et.En kötü protein değerleri falan düşmüştür 1 ölcekte 25gr protein varsa 10-12gr hesap et.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.