Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
34
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Talat Atilla: CHP’li vekilin ismini Rahmi Turan’a söyledim İnce’den Atilla’ya: O ismi açıkla
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

CHP’de büyük krize neden olan gazeteci Talat Atilla, kendisini yanlış yönlendiren CHP içindeki önemli milletvekilinin ismini Rahmi Turan’a söylediğini açıkladı. Bu açıklama sonrası gözler Sözcü Gazetesi Başyazarı Rahmi Turan’a çevrildi.

CHP’de “Saray’a giden CHP’li” tartışmasının yankıları ve etkileri sürüyor.

Gazeteci Talat Atilla, dün Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın CNNTürk’te canlı yayın konuğu oldu. Atilla’nın programın baş başa olmasını talep etmesinden dolayı kendisine sadece Hakan soru sorabilirdi.

Ahmet Hakan’ın neden haberi kendisi yayınlamak yerine önce Uğur Dündar sonra Rahmi Turan’a teklif ettiğini ise “Gazeteciler kaynakları belli olmasın diye bazen başka gazetecilere haber paslar” yanıtını veren Atilla, CHP’deki kaynağının kendisine yakın birisi olduğunu sezdirdi.

Atilla yayın sırasında kendisini yanlış yönlendiren CHP içindeki önemli milletvekilinin ismini Rahmi Turan‘a verdiğini belirterek, adeta Turan’ı kaynağını açıklamaya yöneltti!

Gözler şimdi Turan’ın açıklayacağı CHP’li vekilin isminde…

RAHMİ TURAN’I YAZARLAR LİSTESİNDEN ÇIKARDI
Öte yandan CHP’yi Atatürk resmini kim indirdi tartışmasını haberleştirerek karıştırması ile ünlü gazeteci Talat Atilla, kendi sitesi olan Turktime’da yazarlar listesinden Rahmi Turan’ı kaldırdı. Sitede yıllardır yazan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun ise yazarlığa devam ettiği görüldü.

KUŞOĞLU HÂLÂ NEDEN DURUYOR?
Ayrıca CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem de, CHP’nin Talat Atilla hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. CHP’nin suç duyurusunda bulunduğu Atilla’nın sitesinde hala nasıl olur da bir CHP Genel Başkan Yardımcısının yazar olarak durduğu da tartışılan bir diğer konu.
https://veryansintv.com/atilla-chpli-vekilin-ismini-rahmi-turana-soyledim/
https://veryansintv.com/muharrem-inceden-atillaya-o-ismi-acikla/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.