Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
24
Cevap
77381
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Taksiden çıkma araba alınır mı (2. sayfa)
G
17 yıl
Yarbay

aslında alınmaz diyen arkadaşlar bide şöyle düşünün, taksicilerin genelinin araçlarına ,periyodik bakımlarını nekadar titizlikle yaptıklarını biliyorlarmı(bakımlarını aksatanlar hariç)bence aracı ku uzun zaman kullanıcaksan alınır tabi fiyatının emsallerine göre 7 veya 10 lira altında olması gerekiyor.
bence iyi bir kontrolden sonra alınır.ama her taksiden çıkma araç için aynı şey geçerli değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 30 Mart 2008; 11:02:26 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
17 yıl
Yarbay

Kaba bir tabir vardır bir atın bir binicisi olur diye.Taksi olarak kullanılan veya şirket arabası olarak kullanılan araçlar bir çok sürücü tarafından kullanılırlar ve bu sürücülerin büyük bir kısmı patrona olan öfkelerini bu araçlardan çıkarırlar.Daha fazla kazanabilmek için kötü yakıt alırlar.O yüzden alınması sonrasında çıkabilecek büyük sorunlarıda kabullenmek demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
17 yıl
Yarbay

düşünsene 135000 km yol yapmış 2 senede ve ne insanlar oturdu ona koltuğu bile eskimiştir,
hırlı hırsız içen kusan ne ararsan var yani



D
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

taksiciden araba almak genel evden eş almak gibi birşeydir

noktayı koymuşsun hocam



V
17 yıl
Yarbay


quote:

Orjinalden alıntı: asilx

taksiciden araba almak genel evden eş almak gibi birşeydir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.