Yeni aldığım bu üründe cpu anahtarı denilen yerde MSHYBRID ve AYRIK var. kitapçıkta AYRIK seçeneğini seçersek oyunlarda yüksek performans alırız denmiş. Şahsen ben AYRIK seçeneğini seçtiğimde oyunlarda fps 60'larda gezerken, MSHYBRID seceneğini seçtiğimde fps 120 lere cıkıyor.
ben bazı şeyleri atlıyor muyum yada bir problem mi var aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mshbrid: bilgisayardaki ufak işlemlerin yükünü nvdia ekran kartına yüklemek yerine işlemcinin intel ekran kartına yükler, böylelikle laptoplar için enerji tasarrufu sağlanır. ayrık seçeneğinde bütün yük nvdia ekran kartına yüklenir. ancak bu durum bahsettiğin gibi fps farkları yaratmaz oyunlarda çünkü sadece chrome vs gibi ufak programlar içindir bu bahsettiğim durum ve enerji ve fan sesi faydaları amaçlıdır.
Yeni aldığım bu üründe cpu anahtarı denilen yerde MSHYBRID ve AYRIK var. kitapçıkta AYRIK seçeneğini seçersek oyunlarda yüksek performans alırız denmiş. Şahsen ben AYRIK seçeneğini seçtiğimde oyunlarda fps 60'larda gezerken, MSHYBRID seceneğini seçtiğimde fps 120 lere cıkıyor.
ben bazı şeyleri atlıyor muyum yada bir problem mi var aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.