Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
2285
Tıklama
0
Öne Çıkarma
T5 Jant Seçimi!!
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar t5 aracıma Km Tornado modeli jant takmak istiyorumda,acaba arabayı taşırmı uzun yolda yüklüyken felan sakatlık çıkarırmı yoksa cms titan modelini taktırcam ama 5 kollu jantlar hoşuma gidiyor.Ayrıca sizin önerileriniz nelerdir?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

L
15 yıl
Yarbay

kormetal jantlar çok kalitesizdir haberiniz olsun. Bende almayı düşünmüştüm köpükle yıkarsanız boyası atabilir dedi satıcı başka marka almıştım.

Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yarbay

caravelle jantı filan bakın. hem zonta durmaz hem de sağlam olur.

Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yok ya köpükle jantın boyasımı atarmış sanmıyorum öle bişey olacağınıda aracı taşırmı sonuçta bir ticari araca takıcaz kuşkulandığım nokta orası.

S
15 yıl
Yarbay

Orjinal jantlardan bulabilirsiniz.. çoğu jantın 3 sene sonra boyası atıyor 100.000 km civarı

Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yarbay

motoruna göre mi jant seciyorsunuz araba ney hocam?

Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ya araba t5 Km tornado modeli jant taktırmak istiyorum araca fakat sağlam bi jantmıdır arabayı taşırmı sonuçta bu bi minibüs binek değil

Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ayrıca KM jantları iyimidir nasıldır kullanan varmı?_

C
15 yıl
Yarbay

E
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

işte bu :D para olsada bizde taksak böle bişey :D

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.