Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
810
Tıklama
0
Öne Çıkarma
t20 yi nasıl bilirsiniz
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

creative t20 hoparlorler nasıl arkadaşlar bunu mu alayım yoksa para biriktirip 5021 mi alayım kararsızım hangisi kalite olarak iyidir birii 2.1 gerç i ama midlerde ve tizlerde hangisi üstün gelir kulannalardan yorumlarını bekliyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

C
18 yıl
Yarbay

yaw kardeş sen kamera şakası mısın anlamadım.boş zamanlarında hobi olarak burada t20 topicleri açıyorsun heralde

Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yok ben cikletten çıktım..Allahım ya araştırıyoruz işte t20 mi mx5021 mi müzik için siz değerli kullanıcııların görüşlerini bekliyoruz

S
18 yıl
Binbaşı

+1 yeter bilader al altec lansing 5021 sende rahat et bende zaten bende 5021 alıcam kötü olsa almam
quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

yaw kardeş sen kamera şakası mısın anlamadım.boş zamanlarında hobi olarak burada t20 topicleri açıyorsun heralde

Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yüzbaşı

M
18 yıl
Er

para olsa da alsam biriktiriyorum para belki de t40 alırım bilmiyorum

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.