Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
58
Cevap
1620
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: T10 X mi ioniq 5 mi ev6 mı id.6 mı? (2. sayfa)
B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Enistem bizzat servisiyle problem yasadi kac ay bir park sensoru icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu mesajda bahsedilenler: @en1gma
E
geçen ay (8621 mesaj)
Yarbay

O bütün markalarda var
Deli gibi PSA grubu araba satılıyor Türkiye'de,sosyal medya arızadan yıkılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Farkindaysaniz psadan arac yok seceneklerimde olmaz da

Bu mesaja 1 cevap geldi.

C
geçen ay (2249 mesaj)
Yüzbaşı

Sen ev alma. Hazır değilsin. En sorunsuz ev yazılımı en iyi olandır. Daha mantığını çözememişsin bu araçların. Almanlar bu ev işinde çok geride.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay (6898 mesaj)
Yarbay

T10X uzun menzil kullanıcısıyım , tavsiye ederim

2.2 bütçeniz varsa kredi imkanı ile 2026 sıfır T10X iyi olur , 2026 larda birtakım iyileştirmelerde devam etmiş , uzun yol büyük batarya sayesinde rahat ,çünkü 2 sene sonunda aracı artık tanıyorum ne tüketir ne gider biliyorum ,Milli firma olması zaten ilk tercih sebebi olmalı bunuda belirteyim , bunun sorun çözme güncellemelerde sorun çıktığında muhatap bulma konusunda avantajları çok ,büyüyen firma olması servis sorunlarınıda beraberinde getiriyor

sorun çıkmaz diyemem , sorun yaşayanlar da var bazısı resetle çözülen bazısı üretim kaynaklı ,bazısı ilk elektrikli aracı olduğu için , memnuniyetsizlik genelde servis kaynaklı , ancak benim aracım çok şükür sorun çıkarmadı

Büyük bataryanın avantajı büyük eğer kullanacağınız yer ılıman iklime sahipse ısı pompasının pek avantajı kalmıyor , Ankarada kullanıyorum ,yokuşlu yerde oturuyorum , soğuklarda ş.içi 400-450 ,yazın 500-550km leri rahat görüyorum.İzmir Antalya gibi yerlerde ş.içi 550-600km ler.

88.5kw NMC batarya çok büyük avantaj , 18 mart Ankara Bursa tüketim ve menzilim , 110km ortalama hızlarda 405km durmadan gittim ,yarım saatte yaklaşık 388km lik daha enerji aldım

Listedeki bütün araçları mümkünse aynı gün test edin , zaten kullanınca konforu görünce bence tercihiniz Togg olacak ,içlerinde en yüksek sürücü yolcu korumasına sahip araçta Togg

< Resime gitmek için tıklayın >

buda önceki tüketimlerinden Kasım 2025 aynı güzergah ama sıcak hava

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Coobaydin izin vermedi ev alamiyorum arkadaslar bu sebeple konu kapanabilir.Alman id6 var yazdiklarim arasinda oda zaten olmuyor geri kalan icinde alman var da ben mi bilmiyorum?

Bu mesajda bahsedilenler: @Coobaydın
B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

İstanbulda oturuyoruz bizim oturdugumuz yerde asiri yokuslu ama evde sarj imkanimiz var.senede 1 defa Rizeye gidilir uzun yol olarak harici en uzak gidilecek yer tek depo ile gidilebilecek yerler olur gibi t10 x ciddi adaydi ama herkesin soyledikleri soguttu nedense .

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alfa-x
A
geçen ay (6898 mesaj)
Yarbay

Hayırlısı olsun , zaten şu an T10X kalmadı geçen hafta hazır teslimler dahil hepsi bitmiş

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @barabelli_1453
B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

2.el aliriz en kotu ya dusuk km 1-2 yasinda

Bu mesaja 1 cevap geldi.

A
geçen ay (6898 mesaj)
Yarbay

Nisanı bekleyin az kaldı diyeceğim sıfır iyidir ama matrah söylentileri var fiyat bir anda full olanlar için 2750-2800 ede çıkabilir.

Bu mesaja 1 cevap geldi.

B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Kesin zam gelir :)

B
geçen ay (17847 mesaj)
Yarbay

Togg malzeme kalitesi çok iyi. Ben beğendim. Malzeme kalitesinin kötü olmasına rağmen elektrikli alacak olsam tesla alırdım. Teknoloji olarak lider çünkü. Tesla’nın bir kötü yanı daha var. Trump türkiye’ye kızdı ve tüm tesla’ların motorunu kapatma cezası verdi diyelim, tek komutla tüm tesla’lar anında hurda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 26 Mart 2026; 0:18:41 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

D
geçen ay (1501 mesaj)
Yüzbaşı

T10f nin bagajı X den daha büyük. Yakıt tüketimi de azmış. Gerçi 2kw az çok yaksa tümü ne farkeder.

İ
geçen ay (1332 mesaj)
Binbaşı

Aslında güzel özetlemişsiniz.

Ben öncelikle 10F tercih ederdim. Hemen hemen 10X ile aynı yüksekliğe sahip ama 10F daha yeni bir versiyon.

Sadece yazılımı değil, donanımları da revize edildi. Hem 100km kadar menzili daha yüksek.

İkinci el de olabilirse tercihim İX3’den yana olurdu. Hem premium, hem büyük, hem donanım bariz iyi. Adaptif süspansiyon, head up, 360 kamera vs..

E
geçen ay (8621 mesaj)
Yarbay

Arkadaşım olayı anlamamışsın
Arabanın sorunu var korktum menzili düşük korktum şu var korktum bu var korktum düşük menzilli arabaları koyup karşısına uzun menzil togg, üstüne bir de togg çok yakıyor falan
Senede bir kere Rize tek depo
Bu kafa araba maraba alamaz,yorma milleti burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mart 2026; 6:54:13 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Ne alakasi var ? Dusuk menzil dedigin araclar ile togg arasinda menzil olarak ucurum kadar fark yok kış aylarinda belki de hepsi toggdan iyi menzil verisi veriyor.Ben burada Togg kotulemiyorum Toggun sorunlarindan bahsediyorum.artilari eksilerinden fazladir orasi ayri ama tuketim ve servis sorunlari tabi ki dusundurecek insani

Bu mesaja 1 cevap geldi.

B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Olaya böyle bakacaksak şnu diyelim hükümet değişti x partisi iktidar oldu yerli milli şeylere de düşmanlar diyelim togg'a desteğini kesti Togg ne olacak ?

Bu mesajda bahsedilenler: @beyinsis
E
geçen ay (8621 mesaj)
Yarbay

Düşük menzil dediğin araçlar wltp 400km
Togg lr wltp 523km
Ve fark yok öyle mi?
Kış aylarında nasıl veriyormuş düşük menzilli araba toggdan daha yüksek menzili?
Sen arabaya ısı pompası konulunca kışın mucize yaratıyor falan mı zannediyorsun?
Arkadaşım sen derdini daha bize anlatamıyorsun, kendinde oradan buradan birşeyler duyup gelmişsin buraya onu bize kabul ettirmeye çalışıyorsun
Bu kafa araba alamaz,bu kafanın babası da oğlunu dinleyip onun lafıyla araba almaz
Bu forumda senin tarzındaki arkadaşlarla İlk kez karşılaşmıyoruz yani
Bir de hükümet değişirse ne olacak yazmış ya, arzı mevudu bekle istersen araba almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mart 2026; 9:0:43 >

Bu mesaja 2 cevap geldi.

B
geçen ay (223 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Senin yaşın kaç dostum? böyle dalga geçer gibi uslup ile konuşma hakkını sana kim veriyor? bir daha benim paylaşımıma yorum yapmamanı istiyorum.Kendini kanaat önderi ,ev araç dehası falan mı sanıyorsun? senin sözünün ,yazdıklarının benim nezdimde bir geçerliliği veya değeri yok .Burası ortak bir forum isteyen istediğini yazabilir de sana böyle dalga geçme hakkını kimse vermiyor.Ayrıca hangi araç wltp 400 km ? sen Togg kullanıcısı mısın? çevremde hem x hem f kullanıcıları var ikiside kış aylarında menzilin çok etkilendiğini söylüyorlar .Kullanıcı değilseniz sadece teknik veriler ile ileriliyorsanız yorum yapmayın.ben ezbere konuşmuyorum.

Bu mesaja 1 cevap geldi.