Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Suya düşen telefon
B
8 yıl (144 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar. LG g4 telefonum 3 gün önce suya düştü. O an panikle yapılmaması gereken ne varsa yaptım. (Açmaya çalıştım, saç kurutma makinesiyle kuruttum) Sonra pirince koydum 1,5 gün bekledi. Şimdi açıyorum telefon açılıyor sorunsuz kullanıyorum ancak 2-3 dakika sonra kapanıyor. 2 kez böyle oldu ben de tekrar pirince koydum. Sizce kalıcı hasar oluşmuş mudur? Ekran açılıyorsa bu yanmadığı anlamına gelmez mi? Sadece ekranı değişsem sorun düzelir mi veya pirinçte 2 gün daha kaldığında düzelir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.