Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2558
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sürekli mavi ekran hatası (unexpected store exception)
C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Konuyu formattan önce ve formattan sonra olarak ikiye ayıracağım,

Formattan önce:

Yaklaşık 3 hafta önce aniden mavi ekran hatası aldım(hata kodu:kernel data inpage error). Pek umursamadım ama mavi ekrandan sonra windowsun arama çubuğu çalışmamaya başladı. çat pat sağdan soldan bulduğum bilgilerle birşeyler denedim. (scanhealth restorehealth sfc/ scannow , chckdsk vs..) Herhangi bir sonuca ulaşamadım. Gün aşırı mavi ekran (unexpected store exception, critical process died..) vermeye devam etti, windowsun bazı fonksiyonları çalışmıyordu. Diskte mi sorun var acaba diyip HD Tune Pro ile hızlı tarama ve tam tarama yaptım kırmızı hücreyle karşılaşmadım herhangi bir sorun yok gözüküyordu. Son çare format atayım dedim türk aklı formattan sonra herşey düzelir. Elime usb geçer geçmez formatı attım.

Formattan sonra:

Dedim herhalde kurtulduk bu illetten sürücülerimi güncelledim. İki de oyun kurayım dedim gece indirmeye bıraktım. Sabah geldim bilgisayar kapalı halde. İçime kurt düştü anladım kurtalamadığımı yoksa bilgisayarın başka türlü kapanmasının bir sebebi olamazdı. Bilgisayarı açtım oyunun indirmesi yarıda kalmış dedim devam ettireyim bari. İndirmeyi başlattım 10 dakika sonra system service exception şeklinde yeni bir mavi ekranla karşılaştım.

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Aldığım mavi ekran durdurma kodları:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



K
5 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarınızın bileşenlerini, durumlarını, OC'li olup olmadıklarını yazarsanız iyi olur.



C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Bilgisayar bileşenleri:

CPU: AMD Athlon X4 860K
Anakart: ASUS A68HM-K
RAM: Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V
Ekran Kartı: ASUS GTX 750 Ti 2GD5
PSU: Cooler Master RS-500-PCAR-I3 500w
HDD: Seagate 3.5" Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM



C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

@Kan Turalı durumlarından kasıt nedir acaba?




Bu mesajda bahsedilenler: @Kan Turalı
G
5 yıl
Teğmen

Bellek testi yaptınız mı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

@general96 hayır yapmadım



C
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Memtest86 ile bellek testini yaptım test bitince memtestten çıkış yaptım şimdi bilgisayar açılmıyor. Arkadaş bütün sorunlar beni buluyor ya. Powera basıyorum fanlar dönüyor 15 20 saniye sonra kapanıyor sistem.

Bu
< Resime gitmek için tıklayın >da memtest sonuçları



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.