Arkadaşlar merhaba geçen hafta bilgisayara format attım yanlışlıkla windows u yüklerken erkan klavyesi olsun gibi birşeyi işaretledim bilgisayarı ilk açıldığında fotodaki gibi açılıyor internette türlü yollarla kapatmaya çalıştım önerileriniz varsa tekrar deneyebilirim sinirimi bozmaya başladı artık < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bilgisayarından bu yolu izle "C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink". Bu klasörün içerisinde TabTip.exe adında bir dosya göreceksin. Bu dosyanın adını değiştirmeyi dene( Silme sadece adını değiştir).
+ Ekran klavyesi değil, dokunmatik klavye diye geçiyor bu.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.