Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
980
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Suramar Görevleri
Q
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar suramardaki görevlere başlayamıyorum. Broken Isles'taki diğer haritaların görevlerinin hepsini tamamlamama rağmen suramar için herhangi bi görev gözükmüyor. Oyunda yeniyim çok detaylı olarak bilmiyorum ne yapmam gerektiğini yardımcı olursanız sevinirim.



Q
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Neyi eksik yaptım acaba hiçbir fikrim yok. Diğer bölgelerde görevleri bitirdiğimde order hall'dan otomatik diğer harita için yönlendiriyordu. Ama Suramar için böyle bişey olmadı.



L
8 yıl
Yüzbaşı

Hall a gidince orda birkaç görev alıyorsun. Biri khadgar a gönderiyor. Dalaran a geçince baska görevlerde açılıyor. Ama sanırım khadgar görevlerinden biri suramar a gitmendi. Bi kontrol et. Yada bi arkadaşım gibi bug ta kalmış olabilir görevin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

C
8 yıl
Yarbay

sorunun ne şekilde çözüldüğünü yazarsanız, ileride bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar arama fonksiyonunu kullanıp bu başlıktan faydalanabilirler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Suramar haritasında görevleri yer altında bi yerden alıyoruz. Ben orayı bulamamışım hocam. Youtube'ta birinin videosundan yardım aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

110 olup dalaran'a gidince khadgara bir yardım çağrısı geliyor .. meşhur mana hungry ablamız khadgardan yardım istiyor.. khadgarda bizi onu bulmamız için suramara yolluyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.