Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
superonline paket değiştirme?
F
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar başvuruda 10mbit tv+ bağlantısı istemişdim ancak ben tv kullanmadıgım için tv+ bağlantısını bağlama sırasında istemedim pc den kullanıcam sanmışdım, sadece modem bağlandı tv+ kutusunu geri götürdüler paketini sonra müşteri hizmetlerinden değiştirirsiniz dendi aradım kampanyanız iptal için bekliyor gözüküyormuş ancak 3 gün oldu halen iptal olmadı ne yapmam gerek acaba? taleplerde iptv kurulum değerlendiriliyor yazıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.