beyler ben superonline fiber aliyordum taşındığım yerde fiber yok adsl için nakil talebinde bulundum telefonda tahhütünüz kaldığı yerden devam edicek dediler adsl tarifesine geçirdiler telefonda onaylıyormusunuz dediler evet dedim ama herhangi bi kağıda imza atmadım gelip daha birşeyde bağlamadılar.abonelik sözleşmeleri yönetmeliğine göre bi yerde fiber aldığım zaman taşındığım yerde yoksa ceza ödemeden iptal ettirebiliyorum.şimdi ben nakil talebini iptal etsem bir sıkıntı çıkar mı telefonda evet onaylıyorum dediğim için?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
öncehttps://sikayet.btk.gov.tr işe yaramazsa tüketici hakem heyeti. abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2'ye göre aynı hizmeti aynı şekilde veremiyorsa cayma bedeli alamaz
Eyvallah dostum bende aynı madde hükmüyle itiraz ediyorum zaten ama malum işi çakallığa döküyorlar malesef. Hayırlısı iptal dilekçesini bir yollayayımda kısmet.
az önce aynı sebeplerle aradım müşteri hizmetlerini, adsl kullanacaksınız dediler gayet rahat bir şekilde :) şimdi sosyal medya üstünden şikayetlere başladım sonuç alamazsam sırayla BTK ve Tüketici hakem heyetine gidecek iş.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.