Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1017
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline Huawei HG253s sorun
S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar ben 2-3 gün önce dsmartın beni arayıp söyledigi dsmart tv + superonline 25mbe kadar fiber kampanyasına geçtim superonline servisi getirdi taktı huawei hg253s modemi WoW oynarken ping 57ms normal halinde ama sık sık aralıklarla ping 500mse cıkıp cıkıp duruyo bi skille basıyorum 50 yıl sonra atıyo skilli vs. can sıkıcı sekilde alt komsunun modemi 5 çizgi sinyal verirken benim 20metre ötemdeki modem 4 çizgi sinyal veriyo wireless 5 tane modem kullanmısımdır su ana kadar ttnet olsun o olsun şu olsun hepsinde hep sabit 5 çizgi alırdım dandik ttnet adsl bile 70-80 sabit ping veriyodu oyunda 5 çizgiydi modemide hep. sorunun modemden oldugunu düsünüyorum ben varmı buna benzer sorun yasıyanlar bu modemle ona göre modem degistirmelerini talep edicem yoksa farklı biseydenmi kaynaklanıyodur.

bu ping sorunu WoWda değil sadece Dota2 oynarkende oluyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swerve -- 18 Mayıs 2015; 19:54:33 >

E
9 yıl
Teğmen

aynı sorun bende de var. müşteri hizmetlerini arayıp modem değişimi isteyeceğim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sizin modeminizdemi HG253/S yoksa S siz olan HG253 modeli mi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swerve -- 20 Mayıs 2015; 0:38:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @etozlu
S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sorunum düzeldi arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradıktan sonra ne yaptılar bilmiyorum ama eve gelmeden halloldu 2 gündür çok stabil internetim pingde hep sabit düşük



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.