Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
503
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline başıma gelen olay
S
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bugün sabah evime turktelokmdan bağlantıya gelen kişiler gördüm. Gidip ne için geldiklerini sorduğumda Superonline için geldiklerini kablo baglantisi yapacaklarını söylediler. Halbuki ben Superonline a internet için basvurmamistim. Daha sonra anladimki bir kaç gün önce Superonline müşteri hizmetlerini arayıp ne kadar huz alırım ve kampanyalar hakkında bilgi alabilir miyim diye aramıştım orada ev adresimi istemişlerdi vermiştim. Gelen ekipte adresi verdiyseniz o yüzden başvuru olusturmuslardir dedi. Halbuki ben hiçbir konuda anlasmadim daha sonra arayacagimi söylememe ragmen ekip göndermişler. Şimdi kapıya kadar bağlantıyı yaptı türk Telekom ekipleri. Daha sonra superonlinedan modemle gelip baglnati yapacaklarını söylediler. Ben herbangi bir anlaşma yapmadığım imza atmadigim için sorumlu olmuyorum değil mi? Daha sonra bir ücret isterler mi acaba aydınlatırsanız sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Binbaşı

Gelsinler hiç bir şey olmaz imza atmadığınız ve sözleşme kağıdınız olmadığı için sorun çıkmaz geldiklerinde geri yollarsın biter



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

telefondan tarife soranı direkt müşteri olarak görüyorlar + tarife değiştirmeyi bile telefonla yaptırır bu dinozor iss...



X
4 yıl
Yarbay

Bir şey imzalamadı iseniz, sesli olarak hiçbir şeyi onaylamadı iseniz problem yok. Ayrıca durumuhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine yazar mısınız?



G
4 yıl
Yüzbaşı

Dün süperonline ya net başvurdum arasınlar diye aradılar kampanya hakkında bilgi verdiler ben sizi arayacam dedim kapattım 2dk sonra başvurunuz alındı diye mesaj geldi hemen aradım iptal ettim bugün türktelekom dan aradılar başvurunuz var diye durumu anlattım tamam deyip kapattım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 3 Mayıs 2020; 17:18:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Olay Olaylar
Arkadaşlar bu tür şeyleri yaşarken sadece forumlarda ve sosyal medya da anlatmak ile kalmayın. Arka bahçeleri olduğuna inansam bile BTK'ya şikayetlerinizi oluşturun.
Bu sadece Superonline için değil, Türktelekom, Vodafone ya da Türknet gibi yerler olsun farketmez. Edelim ki şikayet tarafında bi çoğunluk olsun. Amaan ne olacak dedikçe şikayet az olduğu için kaale alınmıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 2 Mayıs 2020; 13:48:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.