Hayatımızdaki bazı şeylerden şikayet ettiğimizde birileri hep bizden de kötü durumda olan insanlardan bahseder. ''En azından kolun bacağın tutuyor.'' gibi şeyler söylerler. Ve mutlu olmamızı beklerler. Çünkü biz acı çekerken kolumuz ve bacağımızın da bize eşlik ediyor olması güzel bir şeydir onlarca. Oysa kendimizden de kötü durumdaki insanlara bakıp mutlu olmak iğrenç değil midir? Onların da iyiliğini dileyip durumunun berbatlığının farkında olmalı değil miyiz? Bizden başkalarının bizden de ağır acı çekiyor olmaları mutluluk sebebi midir? Ben şükre inanmıyorum . Sadece daha az acı çekiyor olmam beni mutlu edemez. Ben sadece mutluluğu,hepimizin yaşadığı bir mutluluğu arzuluyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.