Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
297
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sublimasyon mürekkep değişikliği
T
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.

Sabah aldığımız Epson L220 yazıcı ile birlikte gelen mürekkepleri tanka doldurdum. Sonradan öğrendim ki, satıcının dediği gibi mürekkepler süblimasyon değilmiş. Şimdi tanktaki ve hortumlardaki mürekkepleri boşaltmam ve yazıcıyı yeni alacağım sublimasyon mürekkeplerle doldurma konusunda tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.



O
8 yıl
Binbaşı

Öncelikle tankdaki mürekkepleri enjektör ile tamamen boşaltın. Sonra tankın 4 haznesine de Epson piezo kafalarla uyumlu solusyonhttp://www.sarfet.com/kartus-temizleme-solusyonlari
koyup 3-4 defa kafa temizliği yaptırın. Orjinal mürekkeplerin kafadan atılıp yerine solüsyonun geldiğinden emin olduktan sonra tankları tekrar boşaltıp süblimasyon mürekkebi koyarak 2-3 defa kafa temizliği veya yoğun temizleme işlemi yaparak süblimasyon mürekkebinin kafaya gelmesini sağlayın.
Sublimasyon mürekkepleri için linkteki ürünü değerlendirebilirsiniz.http://www.sarfet.com/sublimasyon-murekkep-desktop


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tuthankhamon
T
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İlginiz için teşekkürler.
Söylediklerinizi aynen yaptım. Siyah renk hariç diğerleri sorunsuz. 5 defa yaptığım kafa temizliği neticesinde siyah renk halen sıkıntılı. Çizgi çizgi şeklinde basılıyor.

Yazıcının arayüzünde yoğun temizleme sekmesini bulamadım
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @OCP Türkiye
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.