Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
652
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Subaru Legacy GL 2008 LPG kiti ve firma tavsiyeniz?
M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi akşamlar,
Subaru Legacy GL 2008 model araç alınacak, LPG kitleri hakkında biraz ön araştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla en başarılısı Prins valve care sistemi, doğru mudur?
Boxer motorlarda LPG bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İstanbul'dan alınıcak araç ve LPG uygulaması da orada olacak. En sorunsuz uygulamayı yaptırmamız gerekiyor.
Aracın modeli, kasa ve motor tipi "BU İLANDAKİ" araç ile aynı. 2.0 atmosferik oluyor, EJ20 kodu 1994 cc ve 116 KW yani 155 BG.

Yardımlarınızı esirgemeyin



M
10 yıl
Yarbay

Ustası olmamakla beraber fikrimi beyan edeyim. Japon araçları prins lpg yi sever. Aracınızdaki boxer motor lpg yi pek sevmez ancak türkiye şartlarında yapacak birşey yok. Prins in süpap yağlamalı lpg sistemi iyi gider diye düşünüyorum.

Süpaplarınız er ya da geç tükenecektir. Kaliteli ve yağlamalı kit sadece bunun olmasını geciktirir.



M
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

peki ne kadar geciktirir? bu motor birçok kez lpg uygulanmış bir motor gördüğüm kadarıyla. bu PRINS valve care ile kullanınca nasıl devam ediyor subap sıkıntısı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
10 yıl
Yüzbaşı

Subaruclubtr den cok guzel cevaplar bulabilirsin, oradakiler daha cok keihn enjektorlu kitler ve prins duşunuyorlar bildigim kadariyla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

Kullan lpg ile gittiği yere kadar. Sıkıntı olursa alırsın bir takım çelik subap devam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.