Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
811
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şu sıra alınabilecek f/p ikinci el bir htc ?
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar şu sıra alınabilecek fiyat/performans olarak ikinci el androidli hangi HTC modelini önerirsiniz veya başka marka model de olabilir. Ben de şuan htc touch2 mega var windowslu, android kullanmadım hiç. O yüzden win 7 li bir telefon mu alayım yoksa androidli mi kararsız kaldım. Win 7 li telefonlarda 8 çalışmayacakmış diye duydum onun için pek gönlüm win 7 li telefonlardan yana değil. Aklımdan geçen desire s modeli hem çok büyük değil hem de ics güncellemesi gelecek. Sizce beklemelimiyim yoksa bu aralar tam sırası mı?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.



İ
12 yıl
Yarbay

Sensation al.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 17 Ağustos 2012; 18:21:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bir de incredible s modeli var htc nin, o da sanırım f/p olarak iyi bir seçenek gibi gözüküyor ne dersiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Binbaşı

valla bende arayıştayım htc nin one x iyi bir telefon gibi görünüyor oyunlardaki performansınıda düşünürsek



E
12 yıl
Yarbay

desire s ya da düz sensation. hangisinin büyüklüğü size daha uygunsa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

htc desire s ile incredible s arasında kaldım. 4.3 inç ekranlar büyük, desire s deki gibi 3.7 veya incredible s deki 4 inç ekranlar daha ergonomik boyutlar gibi geliyor. Uygun fiyata incredible s bulsam alacağım ama hala istediğim gibi bir cihaz bulamadım.Zaten çok sık telefon değiştiren biri değilimdir. O yüzden acelem de yok. Bakalım hayırlısı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yarbay

htc yi salla lg optimus p970 al(bkz:imzam)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Binbaşı

lg fiyat olarak daha ucuz peki oyunlarda aynı performansı verirmi android içerik olduktan sonra telefon wento da olsa aynı kalitede oyunlar oynanırmı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Yüzbaşı

Evo 3d kimse dememiş ilginç, f/p olarak en iyi telefondur. İkinci el piyasasını tam bilmiyorum ama sıfırlarda en iyi f/p fiyata sahip. Ağır diye telefonun fiyatını düşürdüler diye tahmin ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Teğmen

htc desire hd modelini düşünmenizi öneririm.800-900 tl gibi fiyatlara teknoloji mağzalarında bulabilirsiniz.eğer illa android 4x olsun diye derdiniz yoksa düşünebilirsiniz.tecrübe ettiğim bir telefondur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.