Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
9760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Su ile Kar Suyunun farkı nedir ? (2. sayfa)
D
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

he canım he. bi soyunuz tükenmedi

Yaşıyoruz işte ne yaparsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

keklemiş seni. zaten borla yağmurda gezecek, dereye girecek değilsin botla karda gezeceksin haliyle su alacak.
Ben hayatımda öyle kalitesiz ayakkabı görmedim 2 kere değişti para iadesi aldım. su geçiriyor bağıcıkları tutan demirler kopuyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Arkadaşlar scooter bot aldım. Adam su geçilmez ama kar suyunu geçirebilir dedi. Su ile ne farkı var ki ?

Merak etme bende de var Scooter bot şu anda 3. senesinde ve karın bol olduğu , yerden neredeyse hiç kalkmadığı bir balkan ülkesinde olmama rağmen bugüne kadar ayağıma su değmedi bu botla Ayrıca yerli malından vazgeçmemek en iyisi bence madem aynı kalitede üretim olan bir mal var onu almak yerli olarak markamızın dünyanın her yerinde sesini duyurmasını sağlayacaktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECHTRONİC -- 13 Ocak 2013; 19:17:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yarbay

Botu 2 haftada bir nemli bez ile iyice temizleyip kuruduktan sonrada kaliteli bir ayakkabı waxı sürersen su geçirme olasılığı düşer ve yenilenir.



M
13 yıl
Yarbay

4 yıldır timberland bot kullanıyorum. bir kere su geçirmedi. buna kar suyu da dahil.



G
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bir de kar suyu siyah botlarda beyaz iz bırakır.Kolay kolay da çıkmaz.Bunun sebebini bilen var mı ?

Çünkü kar beyaz

Tuz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.