Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stress Test sırasında FPS Dropları?
K
11 yıl (187 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Furmark da stress test yaparken stabil 65-70 fps alıyorum ama bazen görüntüde takılmalar oluyor o takılma sırasında fps 30-50 arası düşüyor ve hemen geri geliyor. Bu düşüs sırasında GPU Core Clock 850 den 300 veya 501 e düşüyor. GPU Memory Clock'da Core Clock'a bağlı olarak bu düşüşlerin bazılarında aynı anda düşüyor. Sizce kartımda ne gibi sıkıntı var?

Kartımın markası ve modelı: Sapphire R9 280
Core Clock nomalde 940 ama 850'de çalışıyor ve test sırasında arada 940'a çıkıyor ve anında geri düşüyor.Memory Clock ise 1250 stabil çalışıyor ama ani fps droplarında yani donmalarda oda ara sıra düşüyor.

Cevaplarını bekliyorum :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.