Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
4321
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Str Bow Yapılandırması.. (3. sayfa)
1
15 yıl
Yarbay

kesinlikle lightning derim, lightningin her chinese chara gerekli olduğunu düşünüyorum..

şimdi gelip lightning hızlı koşma ve pary den ibaret diyenler olucak.. onlar cold açsınlar ya da biraz araştırsınlar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Çavuş




kaç kere dha bu konuyu açcanız cunku her konuda anlaşmazlık cıkıyor

def istiyorsan yani pvp,jop,eventlerde ustun olmak ıstıyorsan ki bow bir char blade ve war karsısında olamaz neyse cold 100 yap cunku def geliyor ama bazıları diyor 20 bırak cunku mp sorunu cekme diye bence mantıklı.

eger atack yapıcam hızlı kascam diyorsan ki pvp,jop,eventlerde işine fazla yaramaz en azından cold kadar 100 light yap!! benım gorusum bu. yine diyorum cold acarsan blade war karsısında daha fazla dayanırsın olay bu . ( ustundekıler super olursa ve elindeki tabiyki alırsın ^^ )


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl
Onbaşı

pac-fire-light dı ilk başta çarım ama pvp lerde teleport özelliğini kullanamadğımdan(yeteneksizliğim) cold a döndüm.Ve çok da iyi etmişim diye düşnüyorum.Ayrıca warrior çarlar tam bir bela her nekadar kombo denesenizde bu adamın sprit assault gbi stun etkisi yaratan bir skilli var.Light tercih eden bir bower warrior la pvp yaparken stun a geldyse monitörü kapatması daha iyi olur.Herneyse yani kişisel kullanıma göre değişebilir...PvP çarı istedim cold a döndüm ve çok da iyi oldu..Ayrıca yakın vuruş yapan bir çarla pvp yaparken dondurma skilleri ile çok daha başarılı olunur(holly spell olaylarını katmıyorum)..Tercihim colddan yana şuanki unique durumuna gelince Medusa kesmek herkesin ilk tercihidir..Coldda olsa lightda olsa 2 side aynı şanslara sahip Medusa için.Çünkü light ile teleport kullanarak kaçarsın..Cold buildi hızlı kaçamıycağından fire daki WALL serisini açarsa kaçmasına grek kalmaz.Silaha bakar herşey..Bana göre deil light..Pacheonda yan mastery tammiyle kişinin kullanım tarzına bağldır...



M
15 yıl
Yüzbaşı

pacheon-fire-light aç bence



W
15 yıl
Onbaşı

light ı öneririm



D
15 yıl
Çavuş

Lightinge ver bnce



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.