Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
163
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steelseries Apex 5
P
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Steelseries Apex 5
Türkçe, garantili, kutulu, faturalı
Ürünü haziranda aldım ama eylül ayında kullanmaya başladım. Pc de fazla oyun oynamam o yüzden hiç kullanmadım desem yeridir. Bazı geceler oynamaya kalktım ama ev halkı klavyenin sesinden rahatsız olduğu için başka klavye alacağım. Sessiz olduğunu düşündüğüm temiz corsair k70 ile takas düşünebilirim. Gerçi 1-2 ilan ile irtibat halindeyim. Ürünü aldığım fiyat belli, şimdiki fiyatı belli ve ben de başka klavye alıcam. O yüzden ederi düşündüğüm fiyat 800 tl.
Referansım olmadığı için, referanslı üyelere önce kargo sonra havale şeklinde yaparım. Referansı olmayanlar ile konuşulur. Samsun içi elden teslim yapabilirim.


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun,İlkadım Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

H
2 yıl
Er

650 uyarsa almak isterim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.