Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2047
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steam'de Rockstar Games Haftası
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
     Oyun dünyasının en önemli firmaları arasında bulunan Rockstar Games'in oyunları Steam'de indirimli olarak satışa çıkacak. PC oyuncuları bu hafta boyunca bu indirimden yararlanma fırsatına sahip olacaklar.
 
      Rockstar Collection kapsamında satışa sunulacak indirimli 13 oyunun arasında Bully: Scholarship Edition, Manhunt, Max Payne, Midnight Club 2 ve The Lost and the Damned ile The Ballad of Gay Tony'nin de dahil olduğu Grand Theft Auto serisi bulunacak. Bu 13 oyun 42.49$ karşılığında satılacak. Normal şartlar altında bu oyunları almanın bize maliyeti 169.90$ olacaktı.

      Rockstar Games ile ilgili indirim haberlerinden yararlanmak için Steam'deki resmi Rockstar Games grubuna katılabilirsiniz.
 
 



B
14 yıl
Yarbay

sen bu haberi yazarken steam'e baktın mı?



B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Baktım. Bakınız: Kaynak1



B
14 yıl
Yarbay

gta4 ü almaya çalışıyorum ama beceremedim sanırım sadece amerkia için bu kampanyalar,yine.bendeki steam de gta4 bile satılmıyorki normalde zaten



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.