arkadaslar uni son sinifda oldugumdan stajer ogretmen olarak bir lisede derslere gozlem amacli gidiyorum. Derslerden birinde ses kaydi almistim ilerde yazacagım gözlem notlarim arasina koymak icin. Siniftaki ogrencilerden biri sinifin hocasina sikayet etmis o da bana patladi ve izinsiz kayit yaptigimdan hakkimda rapor tutacagini gerekirse savciliga dilekce vereceklerini soyledi. Allahaskina bu kadar basit bir mevzudan rapor tutulmasi olayin abartilmasi ne derece etik?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >