Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
747
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Staj yeri bulamıyorum
L
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Ankarada elektrik ve enerji önlisans bölümü okuyorum ve bu sene 2. yılım ama staj yeri bulamıyorum. Aslında istediğim sadece staj yapıp geçmek değil işe devam edebilmek mesleği öğrenmek. Bu yüzden merdiven altı yerlerde staj yapmak istemiyorum

30 farklı şirkete mail atıp kariyer ve linkedln dan başvurmama rağmen staj yeri bulamıyorum ne yapmam gerekir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Binbaşı

Şirketlerden üst seviye kişilere düzgün bir şekilde özel mesaj atmayı deneyebilirsin. Pek hoşlandığım bir şey değil ancak işe yaramadığını söylemek yalan olur.

Ya da direkt şirketin kapısından içeri girip birileriyle görüşmeyi deneyebilirsin. Orta ve küçük boyuttaki şirketler için işe yarayabilir.

Okuldaki hocalarına sorabilirsin, bağlantısı bol olan hocalar senin için görüşmeler yapıp önerebilir.

Linkedin'den doğrudan bir gönderi paylaşabilirsiniz, neler yapabildiğinizi ve ne tarz yerlerde çalışmak istediğinizi yazarsanız küçük bir ihtimal ulaşmak isteyen olabilir.

Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf okuyorum. İkinci sınıf sonu zorunlu stajımı yapmak için hiçbir yer bulamayıp zamanında tanıdıklardan rica etmiştim. Staj bulma işi hiç güzel değil maalesef hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.