Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
2874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Staj Bırakma(Gönüllü Staj)
D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ieü de öğrenciyim.1 sınıfı bu sene bitirdim 2ye geçtim.yaz ayında boş durmiyim bişiler kapıyim diye gönüllü staj yapayım dedim.izmir kemalpaşada bir fabrikada staja girdim.staj başlamadan önce satın alma departmanında staj yapabilceğimi söylediler.neyse geçen haf pazartesi staj başladı beni üretim planlama departmanına gönderdiler onlarda ambara(depo).

depoda şefler yaptıkları işin tehlikeli olması nedeniyle bana hiç bi iş veremiyceklerini söylediler.tek yapacaığımın oturmak olduğunu söylediler.hakkatende öyle oldu tüm mesai saati boyunca boş boş oturdum.fabrikaya gitmek için sabahın 5:30da kalkıyorum vede ne birşey öğretiyolar nede iş yaptırıyolar.madem öyle bırakayım dedim.bırakırsam bir sorun olur mu acaba ? geçen perşembeden beri gitmiyorum staja,ne ben aradım nede onlar arayıp sordular beni.



N
11 yıl
Yüzbaşı

bir problem olmaz adı üstünde gönüllü stajyer


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

fakat sigortamı okul ödüyor.o yüzden ceza ödermiyim diye soruyorum ? gerçi staj başvurusundan önce babamdan sigortalıyım tarzı bir form doldurmuştum ama yine kıllandım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

W
11 yıl
Binbaşı

para alıyosan yükle telefona oyunları flmleri veya laptop varsa götür oraya öyle staj yap



C
11 yıl
Teğmen

staj önemli tabi ama öyle sabahtan akşama birşeyler öğrendiğin birşey değil. yani o kadar erken gidip geç ayrılmana gerek yok konuş adamlarla . zaten keyfi gidiyormuşsın boşver tatilini yap gitsin ama haber ver tabi ayıp olmasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

laptop falan götürüp kullanabilceğim bir yer değil depoda duruyorum boş boş.çalışan servisiyle gidiyordum mecburen izmirin bir yerinden diğer ucuna narlıdere-kemalpaşa,araba falan yok keyfi saatte gidip gelemem yani.adamlar beni hiç aramadı ayıbı bırak :) :)



V
2 ay
Er

Shiftdelete nette gönüllü muhasebe stajyer olarak başladım fakat 1 buçuk haftadır hiç Bi iş öğretmiyolar sadece kargoya gönderiyorlar şirket arabası bile yok otobüsle gidiyorum ve hiç memnun değilim, yemek kartıma para yatırdılar ve bir tanede laptop verdiler işe gitmesem bişey olur mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.