Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2013
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SSF IV: Arcade Edition PC'ye Temmuz'da Çıkacak
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      Capcom, Super Street Fighter 4: Arcade Edition'ın PC sürümünü geciktirme niyetinde değil. Firma oyunu konsollardan hemen sonra Temmuz ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Yetkililer PC sürümü için şu açıklamayı da yaptı:
 
"İnanın, kimse PC sürümünün olabildiğince erken çıkmasını bizim kadar istemiyor"
 
    Oyunun konsol sürümleri indirilebilir içerik olarak (Super Street Fighter 4'e eklenen şeylerle) 7 Haziran'da Xbox Live ve Playstation Network'te satılacakken, kutulu olarak ise 24 Haziran'da oyunculara sunulacak. 
 
      PC oyuncuları belki SSF 4: Arcade Edition'a konsol oyuncularından sonra kavuşacaklar, ama çok beklemeleri de gerekmeyecek.
 




M
13 yıl
Yüzbaşı

çok güzel gelişme



B
13 yıl
Yarbay

street fighter 4 güzeldi ama bu kadar da bir öncekinin kopyası oyun çıkarılmazki ilkten super street fighter çıkardılar şimdi de street fighter 4 arcade edition yani neredeyse birkaç karakter ekle sonra yeni bir oyun yap mantığı var sinir oluyorum :(



S
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

"İnanın, kimse PC sürümünün olabildiğince erken çıkmasını bizim kadar istemiyor"


çevir kazı yanmasın



B
13 yıl
Yarbay

konsolda 15$ mi olacak ? cok pahali ya



K
13 yıl
Yüzbaşı

Adamlar yıllar sonra mükemmel bir değişimle oyunu tekrar karşımıza sundular, bugün 3-5 adam deyip ekleyip tekrar satmaları kadar doğal ne var ki? Ticaretini yapıp para kazanmaları en doğal hakları, kaldı ki geliştiriyorlar ve insanların istediği karakterleri sunup milyonları sabırsızlandırmaya devam ettiriyorlar. Üstüne pcye de çıkartıyorlar, Teşekkürler Capcom deyip geçiceksin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Binbaşı

Temmuz un kaçında çıkacak acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.