Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SSF 4: Arcade Edition'da DRM Kalkıyor
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Capcom, Super Street Fighter IV: Arcade Edition'ın Steam dışındaki sürümlerinden DRM sistemini kaldırıyor. Yapılan açıklamaya göre bugün yayınlanacak güncelleme ile bazı yenilikler gelecek.
 
      Öncelikle şunu hatırlatalım. Bu güncelleme oyunu açtığınızda otomatik olarak yapılacak. Capcom'un söylediğine göre güncelleme "manual" olarak yapılamayacak. Bu güncellemelerin getirdikleri ise şunlar:
 
* Oyunda uyumlu olmayan klavye ve joy pad'lere destek gelecek
* Fixed Mode varsayılan grafik ayarlarında olacak
* Steam dışındaki sürümlerden DRM kalkacak
* NVIDIA 3D Vision'ın özellikleri geliştirilecek





S
13 yıl
Yarbay

Editör DRM min anlamını da yazar mısın ne güzel herşeyi kısaltmalarla yazıyorsunuz fakat anlamları nerde?



B
13 yıl
Yarbay

HESABIMIN NEDEN BANLANDIĞINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
dean.1995



B
13 yıl
Yarbay

drm bir çeşit kopya korumasıdır bkz. ac2 ve sc con. paranızla rezil olursunuz internet bağlatısı oyunu oynadıgınız sürece kopmamalı ssfae da ise eğer int.ten kayıt etmezseniz bir sürü dövüşçü kapalı oluyordu böyle sistemler sadece hackerlerın ilgisini cekiyor drm free olması daha iyi



.
13 yıl
Yarbay

@Slayish

Bilmemek ayıp degildir ögrenmemek ayıptır DRM kaç senedir var ve hep DRM olarak kullanıldı bu zamana kadar ögrenmediysen editörün suçu ne ?



B
13 yıl
Yarbay

merhabalar ssf4 arcade edition türkiyede pc ye hala cıkmamış ben 15 temmuz diye biliyordum fakat hala cıkmadı sebebi nedir ne zaman cıkacak bilgisi olan yazsın lütfen acil teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.