Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
2399
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SS IPTV altyazı ve ses seçeneği yok
K
4 yıl (1607 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Philips televizyonumda SS IPTV üzerinden film izleyeceğim ama ses ve altyazıyı seçeneği yok. Bilgisayarda VLC'den açınca aynı film için ses ve altyazı seçeneği var. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
3 yıl (10 mesaj)
Er

hocam sorunu çözdünüz mü?



D
3 yıl (492 mesaj)
Yüzbaşı

Bir çözümü yok. SS iptv en kötü iptv uygulamasıdır ,anca şansa iş görür bazı modellerde. Ya webos ve tizen tv alacaksanız yada android. Onun harici smartlar malesef çöp.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl (10 mesaj)
Er

Maalesef öyle hocam ben dayanamadım uygulamayı geliştirenlere mail attım adamlar Hindistan da saatler sonra bin bir mail ile ulaştım bir sorun varmış teknik bir hatadan dolayı kaldırdık ama üstünde uğraşıyoruz vs dedi ne kadar tatmin edici bilmiyorum ama geri gelince mail atacaklarmış




Bu mesajda bahsedilenler: @DGT
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.