merhaba arkadaşlar, sorunum şu; Sql 2005 programını kuruyorum. Kurduktan sonra ayar yapmak için SQL Server Configuration Manager'ın içine giriyorum ordan SQL Server 2005 network Configuration ve altındaki protocols for SQLEXPRESS'İ bir kere tıklıyorum ve yanda dört tane sekme açılıyor. Sornum şu ki ben bu sekmeleri aktif hale getiremiyorum. İlk sıradaki enable diğerleri ise disableb. Bildiğiniz gibi disableb olanları enable yapmam lazım fakat olmuyor. Üzerlerine çift tıklayıp açılan pencereden enable seçeneğini yes yapıyorum, bu seferde access denied hata diye veriyor. Ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.