Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1251
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sprint Booster
L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2000 li yıllardan sonra üretilen bir çok araçda gaz teli kullanılmamıştır, gaz telinin yerine aracın boğaz kelebeğine sinyal yollayan bir potansiyometre bu görevi yerine getirmektedir. Sprint Booster aracın gaz pedalı sensörü ve beyin ile boğaz kelebeği arasındaki sinyal transferini hızlı bir şekilde yapar. Otomobilinizin gazına basıdığınızda daha çabuk ve hızlı tepki vermesini sağlayan mükemmel bir üründür.
Aracınızın beklediğiniz ani hızlanmayı ve ilk gaza basıldığındaki tepkileri yarı süresine indirir. Örneğin Mini Cooper S' de 0-100 akselerasyonu 0.7-0.9 saniye gibi hızlandırmaktadır. Düşük hacimli veya otomatik vitesli araçların alt devirlerdeki ağırlığını %80 oranında serileştirmektedir.

Ayrıca sakin kullanımlarda %5-10 arası yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Tüm araçlara 5 dakika gibi kısa bir sürede takılabilen bu ürünle otomobiliniz çok daha seri ve atak olacak.

Sprint Booster TÜV onaylı ve 2 yılın garantilidir. Aracınızın garanti kapsamında olmasıda ürünü kullanmanıza engel değilidir.



F
13 yıl
Yarbay

fiyatı uygulama süresi ve sizin dukkan nerde?bunları da yazın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.