Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
815
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Spora Başlayacağım
N
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Konudada belirttiğim gibi bu sene spora başlayacağım.
16 Yaşındayım
1.70 Boy
62 Kilo

Ankara'ya döndüğümde kuzenimle spor salonuna kaydolucaz. Biraz araştırma yaptım ve şöyle şeyler yapmayı düşünüyorum: Antrenmandan önce yağsız makarna yemeyi düşünüyorum. Sanırsam karbonhidrat sağlıyıp kasların hazırlığı yada daha çabuk oluşmasında yararı vardı. Spor bittikten sonra tabikide bol proteinli yiyecekler yemeyi düşünüyorum. Ama şöyle bir sorun var. Ben diyelim sporumu bitirdim. Eve 30 dk mesafe var. Bu spordan sonraki proteini ne kadar süreç içerisinde almam lazım ? 30 dk 1 saat içinde falan olurmu yoksa küçükde olsa bir şeylerden protein alıp evdemi yemeğimi yemeliyim ?

Birde vücut olarak pekte kas yok. Ama fazla yağda yok. Yani göbek falan öyle aşırı değil. 1 yılda belirli bir vücut yapılabilirmi ? Yani göğüs ve karın bölgesini yeterli kadar görünür hale getirebilirmiyim ? Birde sadece spora gitmiyorum. Ayrıca piano kursumda oluyor. Haftada 2 kere piano kursum olucak. Okul eğer yine öğlenci olursam 12:40 ve 18:00 arası. Sabahçı olursam 8:00-12:40 arası olucak. Kendi kafamda haftada 3-4 gün gitmeyi düşünüyorum ama bu yeterlimidir ? Yoksa daha çokmu gitmem lazım ?


Ekleme: Protein tozu almam gereklimidir ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim ^^





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 12 Ağustos 2014; 20:57:24 >

L
10 yıl
Yüzbaşı

Kardeşim okulun için kursun için 3 gun gitmen daha mantikli. 3-4 ay sonra 4e çıkarirsin.
Protein tozu için en az 6 ay vücüt altyapin olmali ama en iyisi 1 sene. Eve gidene kadar biraz açigin var benim evimde 25-30 dk ben pek sorun yaşamadim ama duş alacaksin vs. Antremandan önce bir tabak makarna yiyeceksen (1-2 saat önce) birazda protein yemeni tavsiye ederim. Çalisman bittiğinde vucut yemek yiyene kadar bu proteini karacigerden alacaktir. Bunlar benim bildiklerim yanlişim olduğunu sanmiyorum ama olabilir. İyi çalişmalar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 12 Ağustos 2014; 22:39:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Natsu Dragneel
N
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tavsiyeleriniz için teşekkürler ^^




Bu mesajda bahsedilenler: @Larrikin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.