Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
942
Cevap
20819
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00 (48. sayfa)
H
9 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Yasım yaptıgınız sikeleri hatırkayacak kadar var rahat ol. 8-0lık maçlar felan:))) meloyu vodafone arenada görecegim. Eğer kacarsa adam degil:)) olcay necipe yat diyor necip sakat cünkü bu yüzdne. Biz sizin gibi ağlamayız rahat ol sekiz yedik atkı açtık BEŞİKTAŞ dedik. Dört yiyince sırtını dönenler anlamaz bu sevdayı. Başarıya kupaya sevdalı değiliz:)

pfff
hem aynı naralarr..
nereye kadar ?



R
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

İddaa ediyorum. Beşiktaş sizi arenada yenecek. Çünkü geçen senede dany pozisyonu hariç gs nin bize gol pozisypnu yoktu. Almeyda iki karşı karşıya gol kaçırdı. Bu sene yine atibanın yoklugu, dembabanın formsuzlugu etkiledi. Bu sene birinci yüzde atmıs bes fener yüzde otuz bes besiktas bunuda yaz kenera

Sen iddaa etme dostum.




F
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

noldu yani kim daha iyi oynadı? hic bi iddası olmayan hocasını yirirmiş beşiktaş. şikeci galatasaray akhisar bjk macıyla başladı son beş maçın aonuda şaibeli Allahtan korkun doğruyu kabul edin. şampiyonsunuz ama şikeyle.

Kendini böyle şeylere inandırmaya ve 3. olmaya devam...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.