Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
939
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Spor aletlerime göre program için yardım SS'li
J
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba öncelikle kendimden bahsediyim boyum 1.78 kilom 65 hem vücut kütlemi genişletmek hemde kas yapmak amaçlı fitnessa başladım spor solunu bana biraz uzak kalıyor ve işten sonra spor salonuna gitmeye üşeniyorum açıkçası bu spor aletleri ile kendimi geliştirmek istiyorum birde kapı balfiksi aldım gelicek. ağırlık sehpası ayarlanabilir ve asıl olan benim düzenli bir programım yok sıkıntım o yani bir düzenli programa girmek istiyorum tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Düz ve Z barı mevcut orantılı çalışmak istiyorum vücudumun bir yeri çok gelişmiş bir yeri hiç gelişmemiş olmasını istemiyorum çirkin bir görüntü oluyor bacakları sıska üstü gelişmiş bi kaç kişi gördüm hoş durmuyor..

Ayrı bir konu olarak protein tozu alıcam Önerisi olan varmı yiyecek konusunda sıkıntı çekiyorum gayet iyi yemek yerim ama tozlada desteklemek istiyorum bir süreliğine..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jn-Snow -- 27 Mart 2016; 23:34:15 >

P
8 yıl
Yarbay

Program konusunda yardımcı olamam ama toz için erken, 4-5 ay geçmeli bence. Zaten vücut ilk 2 ay ancak toparlıyor kendini.

Edit: bar-z bar ve dumbell var iki tane bunlarla birçok hareketi yaparsın rahatlıkla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 29 Mart 2016; 20:35:23 >

B
8 yıl
Yarbay

Bence evde calisicaksan protein tozu kullanmamalisin, zayifim diyorsan gainer al ama evde calisanlar icin protein tozu onermem ben. Cunku kendini zorlayamazsin evde, agirliklarin sinirli. Kilonda ideal sayilir simdi okudum, para vermene gerek yok supplement kullanmana gerek yok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam cevaplar için teşekkür ederim öncelikle ben dün '' body beast '' adında bir program var onu indirdim bir arkadaşın tavsiyesi ile onunla çalışmaya başladım vucudumu toparlamak istiyorum kıyafetin içini doldurmak hoş görüntü yakalamak istiyorum zayıf hissediyorum kendimi sebep ondan gainer mi alıyım o zaman.. Yada bir süre sonra yapıyım bunu



3
8 yıl
Binbaşı

Body beats cok iyidir onunla devam edebilirsiniz. Beslenme makrolariniza da dikkat etmelisiniz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Body beats cok iyidir onunla devam edebilirsiniz. Beslenme makrolariniza da dikkat etmelisiniz.

+1905
Body beats çok güzel programdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Programa devam ediyorum gayet güzel sonuçlar veriyor yani şuan değilde hissediyorum farkı.. Yiyecek ile ilgili tavsiye edeceğiniz bir liste varmı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.