Disney Interactive Studios, yarış oyunları geliştirilen Black Rock'da işten çıkarmaların gerçekleştiğini doğruladı. İngiltere'de bulunan stüdyoda 100'den fazla kişi işten çıkarıldı. Gelen bilgilere göre kalan 40 kişilik ekip şu an çalıştıkları projeye devam edecek.
Geçtiğimiz yıl çıkan Split/Second ve ondan önceki oyunları olan Pure ile çıkış yakalayan stüdyoda neden böyle bir durumun oluştuğuyla ilgili bir ayrıntı verilmedi.
Gelen söylentilere göre stüdyo, pek çok oyuncu tarafından beğenilen Split/Second'a devam oyunu geliştiriyordu. Proje Aralık ayında iptal edildikten sonra Black Rock'ın Disney için geliştireceği başka bir oyun kalmamış. Daha önce de Pure'un devamı için kollar sıvanmış fakat o da iptal edilmiş. Bu söylentiler umarız doğru çıkmaz ve stüdyo küçülmüş olsa da Split/Second 2'yi başarılı bir şekilde tamamlar.
Bu haber tam'da üstüne geldi S/S online kapışmanın 2. kayıt etmişdim ,BSC video upload ettim lakin video bilgilerinde takılıyor kaydet'e click yapıyorum yeniden video bilgileri sayfayı geliyor ???
Split/Second ilk online yarışdığım videoyu sorunsuz BSC video upload ettim ama 2. video gelince zorluk çıkarıyor...tübe tübe
Split/Second ilk online yarışdığım videoyu sorunsuz BSC video upload ettim ama 2. video gelince zorluk çıkarıyor...tübe tübe