Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
142
Cevap
117665
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Speedfan Kurulum ve Ayarları(Resimli Anlatım) (8. sayfa)
M
11 yıl (5127 mesaj)
Yarbay

arkadaşlar konu hort olacak ama ben bu programı kurdum çok memnunum ancak p cnin açılmasıyla bereaber başlamasını isitiyorum ama bir türlü olmuyor başlangıç klasorune atttım herşeyi yaptım program bile yukledim ama pc ile başlamıyor napabliirim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl (684 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sevgili forum kullanıcıları,

Uzun zaman önce yazdığım bu konu ile ilgili bazen mesajlar almaya devam ediyorum.

Ben yaklaşık 4 yıldır PC kullanmayı tamamı ile bıraktım. Sadece macintosh/hackintosh kullanıyorum. Dolayısı ile windows ile ilgili hiç bir güncelliğim kalmadı. Foruma girecek zamanım da yok malesef. Dolayısı ile sorularınızı yanıtlama şansım olmuyor.

Hepinize selam ve sevgiler..



O
5 yıl (134 mesaj)
Teğmen

Bu programı kurduktan sonra BIOS' a girilmiyor. BIOS pilini çıkartıp 5 dk. Bekleyip tekrar taktıktan sonra BIOS' a girilebiliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.