Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
262
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Söylenti: Microsoft, Xbox One'ın Yeni Arayüzünü Ocak Ayında Gösterecek
G
12 yıl (4570 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

 
     Ocak ayında bir etkinlik düzenleyerek Windows 10'un özelliklerini tanıtması ve yeni bir tüketici ön izleme sürümü yayınlaması beklenen Microsoft, bunlarla yetinmeyebilir. Ortada dolaşan söylentilere göre, firma Xbox One'ın yeni arayüzünü de bu etkinlikte tanıtabilir.
 
     Windows 10'un duyurusu yapılırken bahsedilen "Tek ürün ailesi, tek platform, tek mağaza" ilkesinin bir getirisi olarak, Xbox One'da Windows 10'a yaklaşmış bir arayüz görebiliriz.




S
12 yıl (16371 mesaj)
Yarbay

Evet,buyuk ihtimalle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
12 yıl (3195 mesaj)
Binbaşı

Bu olaydan sonra PS4'den sonra bi XO almak şart oldu.WiiU'yu da şart edecek bize Nintendo.

Ama şu da var.Ben zaten eğer oyun dünyasına yakınsak PS4 yada PC'den ikisine de kesinlikle sahip olmak gerektiğini düşünürüm.Moba'lar , Stratejiler , indirimler , erken erişimdeki oyunlar gibi şeyler için.Yani PC'n varsa zaten XO'nun bu özelliği önemli olmaz.Ayrıca XO ne kadar stabil çalıştıracak.Tarayıcısı PS4'ün 5/1'i hızında.Tabi XO'nun buna yetecek gücü var MS bunun ne kadar Stabil çalıştırabilecek.Sonuçta XO kendisi için özel yazılmış programlar değil , PC için yazılmış programları çalıştıracak.Emulatör gibi.Her ne kadar (nasıl yazılıyorsa artık) x86 olsa da içime kurt düşüyor.

Tabi XO özel oyunları , XLIVE GOLD oyunları , EA access ile de alınması gerek PS4'den sonra.Tamam P+'da veriyor AAA artık ama hem P+ hem de XLIVE GOLD'un ekmeğini yemiş oluruz.EA access de yine bedava oyun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 30 Kasım 2014; 10:41:36 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

P
12 yıl (215 mesaj)
Teğmen

tarayıcısı ps4'ün 5 katı hızında demiş yanlış anlaşılmasın arkadaşlar:) 5/1 ile 1/5 i karıştırmayın kihkihkhi


quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

Bu olaydan sonra PS4'den sonra bi XO almak şart oldu.WiiU'yu da şart edecek bize Nintendo.<br> <br> Ama şu da var.Ben zaten eğer oyun dünyasına yakınsak PS4 yada PC'den ikisine de kesinlikle sahip olmak gerektiğini düşünürüm.Moba'lar , Stratejiler , indirimler , erken erişimdeki oyunlar gibi şeyler için.Yani PC'n varsa zaten XO'nun bu özelliği önemli olmaz.Ayrıca XO ne kadar stabil çalıştıracak.Tarayıcısı PS4'ün 5/1'i hızında.Tabi XO'nun buna yetecek gücü var MS bunun ne kadar Stabil çalıştırabilecek.Sonuçta XO kendisi için özel yazılmış programlar değil , PC için yazılmış programları çalıştıracak.Emulatör gibi.Her ne kadar (nasıl yazılıyorsa artık) x86 olsa da içime kurt düşüyor.<br> <br> Tabi XO özel oyunları , XLIVE GOLD oyunları , EA access ile de alınması gerek PS4'den sonra.Tamam P+'da veriyor AAA artık ama hem P+ hem de XLIVE GOLD'un ekmeğini yemiş oluruz.EA access de yine bedava oyun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prexz -- 30 Kasım 2014; 11:52:17 >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
12 yıl (186730 mesaj)
Yarbay

Facebook instagram gibi uygulamaları kullanabileceğiz ortak market sayesinde PS4 bunu belki seneler sonra belki de hiç oynatamaz. Merak ettiğim uygulamalar gamepadle nasıl kullanılacak



A
12 yıl (4354 mesaj)
Binbaşı

Çöp



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
12 yıl (12917 mesaj)
Yarbay

İstedikleri kadar arayüzü geliştirsinler, cihazda adam gibi donanım olmadıktan sonra o gelişen arayüzler oyunları 720p'den 1080p'ye yükseltmeyecek. Konsollarda aslolan oyunlardır, oyunların kalitesidir, ne yapalım arayüzü?..

Aslında Microsoft'un oyunculara yapacağı en büyük iyilik, oyun pazarından kökten çekilmek olur...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl (36092 mesaj)
Yarbay

Dejavu oldum şuan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @d3vstator
İ
12 yıl (12917 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Dejavu oldum şuan

Sen aşivment kasmaya devam ettikçe daha çok dejavu olursun...



B
12 yıl (186730 mesaj)
Yarbay

@d3vstator

En buyuk sevabin bu siteden cekilip gitmek olur :) Bi insan bubkadarmi atip tutar anlamadim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.