Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şöyle bir site yapmak
P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Böyle bir site yapmam için ne bilmem gerekiyor. Photoshop ve Dreamweaver orta düzeyde biliyorum.
Buna benzer bişey benim yapmam ya da nette bulmak mümkün mü ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceecaeq -- 24 Ağustos 2011; 23:51:41 >

R
14 yıl
Çavuş

Dreamweaver bilmek neye yarar bilmiyorum, HTML biliyorsan ve +1 programlama dili biliyorsan (PHP öneririm) rahat rahat yaparsın.
Javascript'te bilirsen daha iyi olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl
Er

Dreamwiever,photoshop bilgilerinizle sadece statik web siteleri tasarlayabilirsiniz.Biliyormusun.net tarzı dinamik sistemler için php,asp gibi server taraflı calısan yazılım dillerine ihtiyacınız var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Onbaşı

ASP veya PHP gibi server tabanlı çalışan programlama dillerine ek olarak CSS ve AJAX da bilmen gerekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

html bilgim var. Peki bu programlama dilini öğrenip uygulamaya geçmem ne kadar zaman alır ? Günde 3 saat vakit ayırsam.

bide şöyle biyerde script için 300 TL istenmiş bu fiyata eder mi?

http://scripti.org/script_online-yarisma-scripti-biliyormusun-net-tarzi_104_27.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Çavuş

Valla para eder etmez bilmiyorum ihtiyaca göre değişir, ben kendi yapma imkanım olduğu için vermem şahsen.
Günde 3 saat gibi bir çalışmayla 1-2 ay sürede bunu yapabilecek seviyeye rahatça ulaşırsınız. Tabiki her insan programlamaya yatkın olmuyor oda önemli. Seviyeye ulaşırsınız fakat yapması yapmayı öğrenmesinden uzun sürebilir, tabi prof. birşey istiyorsanız. Çok teferruatı çıkıyor yaptıkça.

Birde bu tarz siteleri direk HTML ile yapanlarda vardır. Mesela her soru için ayrı ayrı HTML sayfası oluşturarak yapılabilir. Ama resmen ameleliktir. Programlama dili şart. Hem bedava hemde kullanışlı oluşundan PHP kullanmanızı öneririm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubicone -- 25 Ağustos 2011; 20:43:58 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.