Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
16529
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Sorunsuz / Arızalı 3,5" ve 2,5" SSD/MEKANİK SATA IDE M2 Diskler (3. sayfa)
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
T
4 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: eralp06

Evet bundan bahsediyorum yeşil stiker bulunan 2 tb 3.5 inclik seaget marka harddisk bunların tamamı aynı diye biliyorum yeşil kartların. Bu bölümdeki metallerde birisinde kopma var bu karttan lazım. Var mıdır elinizde?

Alıntıları Göster
Karti degistirirseniz diski komple kilitleme ihtimaliniz var. Kart degistirince firmware kayitli olan flash chipini de degistirmek zorundasiniz. Yoksa diskinizi profesyonel bir veri kurtarma merkezi hariz acilamaz hale getirebilirsiniz. Seagateler bu konuda sabikali. Soyle ki fabrikadan ayni uretim bandindan cikmis baska bir cihazin kartini dahi taksaniz diski kilitleme ihtimaliniz var. Size tavsiyem cihazin uzerindeki kartin arizasi basitse tamir ettirin. Data giris soketlerini degistirmek kolaydir ya da aluminyum folyo lehimleyip pinin yerine yapistirabilirsiniz.



U
4 yıl
Er

320GB 7200 RPM SATA2 8MB 3,5" Western Digital Caviar Blue WD3200AAJS
Okuma Yazma Format Sorunu Yok Bad Sectör Var Çalışıyor HDTune 3 Hata veriyor.

Hala Satılık mı ?



D
3 yıl
Er

Arkadaşlar ben kendi laptopumdaki cdrom kısmını çıkartıp,hdd kısmına ssd takıp hddyi de cdrom kısmına caddy ile bağlamayı düşünüyorum.Veri kaybetme olsun,herhangi bir parça bozma olsun kendi başıma yapabilir miyim ? Yardımcı olan olursa çok sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.