z3 compact'ım daha bu sabaha kadar laptopa bağlanma konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmazken, bu sabah bilgisayarımı yeniden başlatmamın ardından bağlanmaz oldu. Pc'ye eşleme yapıyor ancak eşlenen cihaza bağlan dediğimde yaklaşık 20-30 sn bağlanmaya çalışıp bağlanamıyor. Normalde 1-2 sn içinde bağlanıyordu. PC companion yazılımını kaldırıp tekrar yükledim, eşlemeyi kaldırıp tekrar eşledim ancak çözemedim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.