Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
3647
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony Xperia L Aranma Arama Yapma Sorunu
Z
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Daha yeni bir Sony Xperia L C2105 aldım.Telefonu açtım gayet rahat kullanıyodum herşeyi çok rahattı.Ama 3. günde birşey farkettim arama yapamıyor veya alamıyordum.Telefonu kapatıp açtığımda düzelince bende anlık birşeydi heralde belkide sim kart kaymıştır bi şekilde diye düşündüm önemsemedim.Ama telefonu açtıktan 1-2 saat kadar sonra yine aynı şeyi yaptım.İşin garibi aramalarım her iki taraftanda kesilse bile kendi paketimden internete bağlanabiliyorum.
Telefon yeni olduğu için hattımdan mı yoksa telefonumdan mı bilemedim çünkü bu hattı önceki telefonumda da kullanmıştım.Bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Ve bu sorunu yaşan başka biri var mı?



Z
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

28 kişi bakmış olaya vakıf bir kişi yokmu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Teğmen

ben böle bi sorunla karşılaşmadım telefona reset atmayı deneyebilirsin fabrika yarlarına geri döndürmeyi dene bence aklıma bu geliyor. Konuya vakıf olduğumdan değil ama genelde böle çözüyorum sorunları :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gencebayhacker
P
11 yıl
Yüzbaşı

abime xperia p almıştık micro sim kartlı dışardan ne aranıyodu nede arama yapılıyodu nadiren aranma ve arama yapıyodu vodofon kullanıyodu neticesinde vodofon müşteri hizmelerini aradık durumu anlattık onlar bir kod vermiş tlf girince sorun halloldu umarım sizinde sorununuz budur halledersiniz



W
11 yıl
Yüzbaşı

Xperia L aldım bende. Sim kart yok hatası alıyorum. Nasıl çözebiliriz bun. Bilen yok mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Çavuş

Arkadaşlar, pc ile güncelleme alın, benimki düzeldi...XL ana konusunda bulabilirsiniz.
Yaklaşık 600 mb lık bir güncellem geldi, telefondan alamazsınız, pc den almanız lazım. baya uzun sürüyor, şarjınız tam olsun..
Kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hattımı değiştirdim yeni sim kart taktım şuan sorun yok



O
11 yıl
Çavuş

3g hat alın düzeliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.