Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
871
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony WX10 - Canon IXUS 310 HS...
J
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim için fotoğraf ve video çekimi aynı derecede önemli... Bunlardan hangisini almalıyım sizce, hangisi daha kaliteli çekimler yapar...?



Ş
12 yıl
Yarbay

vatanda bu hafta sony hx9 10 ay taksitle 840tl . bu cihaz 50p video kaydı yapıyor kompak cihazlarda en iyisi videoda


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Binbaşı

S
12 yıl
Er

Ben de son dönemlerde compact makine almak için bir inceleme yaptım. Çok sayıda makinanın özelliklerini inceleyip, mağazalarda deneme çekimleri yaptım. Bu iki makina arasında çok ciddi bir fark yok. Bence en dikkat çekici fark dokunmatik ekran. Canon dokunmatik ekran sunarken, Sony'de bu yok. Ben kendi adıma dokunmatik ekran kullanımında zorlanıyorum ama siz bu konuda kendi tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.

Zoom konusunda da çok büyük fark olmasa da Sony'nin 7x olması olumlu bir katkı sağlıyor. Onun dışında f değerleri, sensor boyutları genellikle birbirine yakın. Yüksek ISO'da sony daha çok grenli gibi geldi bana ama düşük ıso çekimlerde her ikisi de aynı sonucu veriyor.

Ben bu iki makina arasında tercihimi Sony WX10'dan yana kullandım ve bu hafta alıyorum. Bu konuda daha net bir kıyaslama isterseniz Snapsort.com'da karşılaştırmasını yaptırabilirsiniz. İkiside yaklaşık aynı puanı almış durumda.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.