ben sony i kullanıyorum. Çok memnunum.Fakat asıl memnuniyetim cihaza SSD taktıktan sonra oldu.Saniyeler içerisinde açılıp kapanıyor ve programlar çok hızlandı. Bu kadar para verecekseniz SSD mutlaka düşünün. Cihazın gerçek gücü o zaman ortaya çıkıyor. Fakat ekran çözünürlüğü için, eğer çizim için düşünmüyorsanız gereksiz.1920x1080 de yazılar çok küçülüyor. Biraz gözler zorlanıyor. Ayrıca oyunlar için bu çözünürlük yüksek. Bence 1366x768 daha ideal bir çözünürlük. Asus da iyidir mutlaka.
Sony Vaio
http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f13wfx-b-06-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,23831.html
Asus
http://pcdepo.com/asus-n53sn-sz002v-ci7-2630qm-4gb-640gb-2gb-vga-w7p-blu-ray-15-6-urun5353.html
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat -- 26 Nisan 2011; 21:57:03 >