Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
951
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SONY VAIO CEB2M1E
P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar uzun zamandır laptop araştırıyorum. Bugün internette dolaşırken bu modeli gördüm ve netsipariş fiyatı da cok uygun geldi. Kullanan var mı özellikle ısınma problemi gürültülü fan gibi problemi var mı merak ediyorum. Eğer olumlu görüş belirtirseniz hemen alacağım bu hafta içinde.

http://www.netsiparis.com/detay/11201290389/SONY-VAIO-CEB2M1E-WI-CI3-350M-4GB-320GB-15-5-W7HP



T
14 yıl
Yarbay

bende yorum bekliyorum



P
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ama neden kimse cevap vermio anlamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Onbaşı

muhtemelen hiç kimsede bu laptoptan yok ondan cevap verilmiyor. özellikleri güzel, yalnız gözüme çarpan full hd değil. hd filmler izlemeyecekseniz sorun yok ama aynı fiyata hd ekranlı bulabilirseniz daha güzel olur (eğer zamanınız varsa sony'nin sitesinden kendi isteklerinize uygun olarak bir laptop konfigüre edebilirsiniz). bir de işlemci i3, i5'li sony'ler de var, onlar i3'ten daha üstün.

benim ec serisinden bir laptopum var ve laptop çalışırken soğutucu duyuluyor, ilk başta biraz rahatsız olmuştum ama zamanla alıştım. daha önce laptop kullanmamıştım o açıdan fan sesi diğer laptoplara göre normal mi değil mi bilemeyeceğim ancak daha önce masaüstü pc'm vardı ve ondaki ses laptop'un sesinden kat kat fazlaydı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geyik99 -- 25 Ağustos 2010; 17:33:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2320_Sony_VPC-EB2M1E_WI___Sony_Vaio_Canta_Hediyeli__.html

Burdan daha uygun fıyata bulabılırsın.

Ayrıca sony giriş seviyesi i3 işlemciye sahip bir laptopdir.İyi oyunlari oynatmaz ama oyun için kullanılmıcaksa rahat bir şekilde alabilceğiniz laptopdir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.