1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: ceset114 Merhaba, Ucuz yollu film ve müzik dinleme merakım Sony STR-DH520 avr ve Dali Concept 6 ile başladı. Daha sonra seti tamamlamayı düşünüyorum. Öncelikle ucuz yollu 5.1 sistem kurmayı düşünüyordum ama hoparlör almaya media markt a gidince Dali Concept'in sesi cezbetti ve aldım. Media Markt'ta Sony DH810 model avr ile gayet hoştu ama evde o netliği ve tadı alamadım. Acaba kuruntu mu yapıyorum avr ucuz diye? Özel bir ayarda yapmadım açıkcası treb +2 bass:0 olarak duruyor. Önerileriniz var mi? Avr Teknik özellikleri : www.sony.com.tr/product/hfc-amplifier/str-dh520#pageType=TechnicalSpecs Teşekkürler.
Ucuz yollu film ve müzik dinleme merakım Sony STR-DH520 avr ve Dali Concept 6 ile başladı. Daha sonra seti tamamlamayı düşünüyorum.
Öncelikle ucuz yollu 5.1 sistem kurmayı düşünüyordum ama hoparlör almaya media markt a gidince Dali Concept'in sesi cezbetti ve aldım.
Media Markt'ta Sony DH810 model avr ile gayet hoştu ama evde o netliği ve tadı alamadım.
Acaba kuruntu mu yapıyorum avr ucuz diye?
Özel bir ayarda yapmadım açıkcası treb +2 bass:0 olarak duruyor.
Önerileriniz var mi?
Avr Teknik özellikleri :
www.sony.com.tr/product/hfc-amplifier/str-dh520#pageType=TechnicalSpecs
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.