Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
966
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony PFM-50C1E - 50' plasma panel - widescreen - Uydu cihazına nasıl baglayacam
K
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

slm arkadaşlar
bir arkadaşımda
Sony PFM-50C1E - 50" plasma panel - widescreen - 720p - HDTV monitor - silver plazma moitor var.
varda bunu nasıl uydu cihazına baglayacagız. ne rgb ne hd nede componet girişi var
2vga 1rs232 giriş var bunlarada uydu cihazı baglanmıyor .bi baksanız nasıl işi çözecegiz.şimdiden tşk.



H
16 yıl
Yarbay

Bulabildiğim özelliklerinde

Connections
Connector Type: 2 x VGA input ( 15 PIN HD D-Sub (HD-15) ) - rear ¦ 1 x remote control ( 9 PIN D-Sub ) - rear ¦ 3 x audio line-in ( mini-phone stereo 3.5 mm ) - rear ¦ 1 x composite video input ( BNC ) - rear ¦ 1 x composite video output ( BNC ) - rear ¦ 1 x S-Video input ( 4 PIN mini-DIN ) - rear ¦ 2 x Control S ( mini-phone stereo 3.5 mm ) - rear ¦ 2 x speakers output

Eğer burada yazdığı gibi ise composite video'dan giriş yapabilirsin. Uydu alıcılarının pek çoğunda bu çıkış vardır zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

evet orda composite çıkış var diyor da bu hiç benim bildigim composite çıkışa benzemiyor.s vidyo çıkışı gibi yuvarlak tek giriş. oysa composite girişi beyaz sarı ve kırmızı renklerden oluşan 3tosjak girişi . valla çözemedim gitti. yardımlarınızı bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
16 yıl
Yarbay

3'lü rca giriş-çıkış veya kablolar sarı olanı sadece görüntü taşımak içindir. Kırmızı-beyaz stereo ses için. Eğer sadece görüntü aktaracaksan tekli composite kablo ve ona uygun tek giriş olması yeterli.

Bildiğimiz tekli kablo o yuvaya sığmıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yüzbaşı

Sizdeki profesyonel seri olduğu için girişleri bnc tiptir, bnc-rca dnüştürücü almanız gerekir. Bir ihtimal VGA girişlerlerden biri komponent de destekleyebilir, komponent çıkışı olan bir uyduyu da buraya bağlayabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.